Replacement LCD Vivo V7 Plus – Shah Alam

By Syida Mazlan In Blog, Repair Phone Shah Alam No comments

Replacement LCD Vivo V7 Plus – Shah Alam

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari TTDI meminta kami melakukan replacement LCD Vivo V7 Plus miliknya yang bergaris sehingga menutup skrin. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan Vivo V7 Plus yang paparannya rosak dan bergaris.

Solusi kepada masalah Vivo V7 Plus ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Vivo V7 Plus yang bergaris kini sudah pulih

 

Dalam lebih kurang 3 jam, LCD Vivo V7 Plus yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru.

Tuan Vivo V7 Plus ini gembira melihat Vivo miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Vivo miliknya ,disaat dia sibuk dengan tugasan yang banyak menggunakan telefon pintar .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN SHAH ALAM sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SHAH ALAM boleh terus ke :

 

 

 

Gila Gadgets Shah Alam
(Smartphone Repair & Accessories)

12 A, Jalan Boling Padang F 13/F,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam,
Selangor.
Landmark : Area Cafe Upin Ipin (Berhadapan Menara U, MSU)

Operation Hours : 10am-10pm
019-982 0531 (Admin)