Replacement LCD Samsung J7 Prime – Shah Alam

By Syida Mazlan In Blog, Repair Phone KL, Repair Phone Shah Alam 2 Comments

Replacement LCD Samsung J7 Prime – Shah Alam

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Seksyen 13 meminta kami melakukan replacement LCD Samsung J7 Prime miliknya yang retakseribu. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan  yang pecah.

Solusi kepada masalah  ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

Replacement LCD Samsung J7 Prime

 

Dalam lebih kurang 3 jam, LCD Samsung J7 Prime yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru.

Tuan Samsung J7 Prime ini gembira melihat Samsung miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Samsung J7 Prime miliknya ,disaat dia sibuk dengan tugasan yang banyak menggunakan telefon pintar .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SHAH ALAM sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SHAH ALAM boleh terus ke :

 

 

Gila Gadgets Shah Alam
(Smartphone Repair & Accessories)

12 A, Jalan Boling Padang F 13/F,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam,
Selangor.
Landmark : Area Cafe Upin Ipin (Berhadapan Menara U, MSU)

Operation Hours : 10am-10pm
019-982 0531 (Admin)