Replacement Back Camera iPhone 6s

By Syida Mazlan In Blog, Repair iPhone Senawang No comments

Replacement Back Camera iPhone 6s

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah back camera yang pecah serta kabur. Kesan yang paling kecil adalah gambar tidak cantik, fokus kamera yang meleset, flash tidak berfungsi. Salah seorang pelanggan kami dari Seremban 2 meminta kami melakukan replacement back camera iPhone 6s miliknya yang kabur serta tidak dapat fokus dengan jelas. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan back camera iPhone 6s yang blur.

Solusi kepada masalah iPhone 6s ini adalah dengan menukar back camera. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen tersebut.

 

Replacement Back Camera iPhone 6s

 

Dalam lebih kurang 20 minit, iPhone 6s milik pelanggan sudah kembali seperti asal. Hati pelanggan kami yang remuk melihat kamera belakangnya kabur, kini sudah berbunga bunga tatkala iPhone 6s sudah kelihatan seperti baru. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri. Kami juga menasihati pelanggan kami untuk lebih berhati-hati selepas ini.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita kamera belakangnya rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke :

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Waze : Gila Gadgets Senawang
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp: 018-9666531
Whatsapp: http://gilagadgets.wasap.my
Instagram: @gila_gadgets
Facebook: Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories